Salon zavesa Firange Novi Sad

Moderno, sofisticirano i potpuno prilagođeno vašim zahtevima i ukusu

Sve na jednom mestu!


Sa ponosom predstavljamo naše preduzeće koje se već 18 godina bavi proizvodnjom i distribucijom tekstila visokog kvaliteta, uključujući zavese, mebl štofove i tapete. Kroz godine iskustva i posvećenosti kvalitetu, stekli smo respekt i poverenje brojnih klijenata.

Naša glavna misija je pružanje vrhunskih proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i posebno estetike. Naš tim stručnjaka pažljivo bira materijale visokog kvaliteta koji su izdržljivi i dugotrajni, pružajući tako našim kupcima vrhunski proizvod koji će ostati lep i funkcionalan dugi niz godina.

Naš asortiman tekstila obuhvata široku paletu zavesa, mebla i tapeta. Naše zavese dolaze u raznim dezenima, bojama i dizajnima, pružajući mogućnost da se stvori željeni izgled i atmosfera u prostoru. Tapete koje nudimo su takođe pažljivo birane, sa raznim teksturama, uzorcima i bojama, kako bismo omogućili kreiranje jedinstvenih enterijera.

Pored pažljivo biranih proizvoda, pridajemo veliku važnost i brizi o našim klijentima. Naš tim stručnih savetnika je tu da pruži personalizovanu uslugu, pomažući vam u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe i dajući vam stručne savete o dizajnu i stilu. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, zato se trudimo da pružimo izvrsnu uslugu i podršku tokom čitavog procesa - od odabira proizvoda do postavljanja.

Sa našim bogatim iskustvom i strastvenim pristupom tekstilnom dizajnu, težimo da održimo visok kvalitet naših proizvoda, stvarajući tako dugotrajne veze sa našim klijentima. Sa ponosom se osvrćemo na 18 godina uspešnog poslovanja i veselimo se opremanju vašeg enterijera sa vrhunskim tekstilnim proizvodima i uslugama i u budućnosti.

Sa nama sve imate na jednom mestu. Od proizvoda do usluge. Više od decenije Firange nastoje da vaš dom ili poslovni prostor oplemene najkvalitetnijim dekorativnim tkaninama i sistemima za zaštitu od sunca. Garancija našeg uspeha je dugogodišnje iskustvo od preko 18 godina u opremanju javnih i privatnih objekata. Imamo motivisani tim posvećen kvalitetu proizvoda, dizajna i pružene usluge. Naš tim iskusnih profesionalaca pruža kompletna rešenja, od predloga dizajna do montaže. Perfekcija je ono čemu težimo, a vaše uživanje u besprekorno uređenom enterijeru predstavlja naš glavni prioritet.

Poslujemo po principu od ideje do rešenja što podrazumeva:

  • Snimanje prostora (merenje, projektovanje i izrada proizvoda - zavesa, garnišni i sistema prema potrebama)
  • Izrada proizvoda po prihvaćenom rešenju (šivenje zavesa, draperija, jastuka, stolnjaka, prekrivača)
  • Ugradnja garnišni, montiranje zavesa
  • Lepljenje tapeta, tapaciranje nameštaja
  • Održavanje zavesa

Firange decoration

...
OPREMANJE BOLNICA

Uređenju enterijera objekata specijalnih namena pridajemo posebnu pažnju. Kod projektovanja mora se poštovati zakonski propisani standard a posebno se vodi računa da se ne naruše funkcionalnost, kvalitet i dizajn enterijera. Ovakva situacija nam ne predstavlja problem već izazov kojem posvećujemo najveću moguću pažnju.

U našem bogatom asortimanu pronaći ćete proizvode visokog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača: rolo i zebra mehanizmi, dupli rolo mehanizmi, paketo mehanizmi, panel sistemi, rolo-panel mehanizmi, garnišne: drvene, niklovane, mesingane, aluminijumske, ekskluzivne tapete vrhunskih dobavljača, kao i fototapete, mebl štof, outdoor materijali, zavese, draperije, stolnjaci, podne obloge, mehanizmi sa daljinskim upravljanjem.

ReferenceZavese i sistemi Firange

Na odabranu zavesu može biti sašivena neka od kvalitetno izrađenih traka koje zavesi daje neodoljiv i jedinstven izgled. Širok asortiman ovih traka se takođe nalazi u našoj ponudi. U skladu sa specifičnostima same trake ali i transparentnošću tkanine, izabranog modela, vašim stilom i ukusom, naši dizajneri su spremni da pomognu u odabiru stavljajući u službu besprekornog krajnjeg efekta svoje iskustvo i kreativnost. Firange sa vama biraju zavese i način kako ih sašiti i stilizovati za vaš prostor.

Nudimo zavese za svačiji ukus - od klasične elegancije do modernog i nesvakidašnjeg dizajna. Naše nove kolekcije zavesa sadrže preko hiljadu pažljivo odabranih artikala.

Zavese za ordinacije


Naše zavese i paravani su idealni za primenu u bolnicama, stomatološkim ordinacijama, staračkim domovima i drugim ustanovama specijalne namene. Naši proizvodi su napravljeni od kvalitetnih materijala koji bolesniku omogućavaju totalnu intimu.

Materijali otporni na vatru sprečavaju požar od širenja. Antibakterijske, otporne na vatru, lako se čiste, lako se suše, dovoljan su razlog da zakažete prezentaciju proizvoda.

Ugostiteljski program

Firange doo, sa višegodišnjim iskustvom pored proizvodnje, veleprodaje i maloprodaje uspešno se bave i opremanjem javnih objekata, hotela, restorana, kafea.

FR-ONE - materijali namenjeni za opremanje restorana, kafića i hotela, koji imaju sertifikat o negorivosti, postojanosti, otpornosti na habanje (zavese, draperije, mebl štof...)
BLACKOUT - materijal koji potpuno zamračuje prostor i koji može biti u obliku draperija, rolo zavesa, panel zavesa...
ROLO I PANEL SISTEMI - su veoma pogodni za sve vrste enterijera, kancelarije, kafee, sale za sastanke...