Paketo zavese - Panel zavese

Firange Novi Sad

Paketo ili Rimske zavese


Opremanje modernih enterijera zahteva inovativna rešenja, a najčešće su to sistemi koji sa adekvatnom zavesom i mehanizmom prate svedene forme prostora i daju idealno rešenje. Paketo zavese ili poznate još i kao rimske su zavese sa mehanizmom (pakovanjem) po vertikali: sa šipkicama, bez šipkica i nabrane (baloni). Imaju široku primenu u zavisnosti od vrste tekstila od kojeg se izrađuju i u kom obliku, pa se mogu uklopiti u sve stilove opremanja stambenih i poslovnih enterijera.


PAKETO ZAVESE

Paketo zavese Novi Sad

Firange paketo sistem

Paketo ili Rimske zavese su jedne od najpopularnijih načina kačenja zavesa. Praktični i veoma zastupljeni sistemi u opremanju kako stambenih tako i poslovnih prostora.

Paketo zavese Novi Sad

Firange paketo sistem

Paketo zavese se mogu šiti od bilo koje klasične zavese, black-out materijala, rolo zavese, melba, organdina, tafta.

Panel zavese Novi Sad

Panel sistemi


Panel zavese su moderne i praktične opcije za dekoraciju prozora i pregrada u prostoru. Evo nekih opisa i prednosti panel zavesa:

1. Minimalistički izgled: panel zavese su poznate po svom jednostavnom i modernom dizajnu. One se sastoje od velikih, ravno površinskih panela koji se preklapaju jedan preko drugog prilikom otvaranja i zatvaranja. Ovaj minimalistički izgled pruža elegantan i čist izgled prostoru.

2. Svetlosna kontrola: panel zavese omogućavaju fino podešavanje svetlosne kontrole u prostoriji. Pomoću klizača ili lančića možete lako pomerati panele s jedne strane na drugu, omogućavajući vam da odaberete koliko svetlosti želite da uđe u prostoriju.

3. Velike mogućnosti prilagođavanja: panel zavese dolaze u različitim veličinama, bojama i dezenima. Možete prilagoditi dužinu panela i izabrati između različitih materijala, uključujući tkanine, tkaninu sa svetlosnim propustima ili išarane materijale, kako biste postigli željeni izgled i stil.

4. Razdvajanje prostora: panel zavese mogu se koristiti i za razdvajanje prostora u većim sobama, poput dnevnih soba i spavaćih soba. Montiranjem panela na šine ili trake na plafonu, možete lako pomerati panele i diskretno razdeliti prostorije kad god je to potrebno.

5. Jednostavno održavanje: većina panel zavesa je napravljena od perivih materijala ili materijala koji se lako čiste, što olakšava održavanje i čistoću.

Važno je napomenuti da su panel zavese dostupne u različitim stilovima. Pažljivo birajte između materijala i dezena koji najbolje odgovaraju vašem ukusu i unutrašnjem dekoru.

Ukratko, panel zavese pružaju minimalistički izgled, laku svetlosnu kontrolu, mogućnosti prilagođavanja, funkcionalnost u razdvajanju prostora i jednostavno održavanje. Ove zavese su popularan izbor za one koji žele modernu i funkcionalnu opciju za dekoraciju prozora i pregrada.

Panel sistemi su savršeno rešenje za velike staklene površine. Sastoje se od aluminijumske šine sa dva, tri, četiri ili pet kanala u zavisnosti od širine površine na koju se postavljaju. Postoje manuelni mehanizmi i motorni mehanizmi (na daljinski upravljač ili zidni mehanizam). Paneli koji klize po šinama mogu biti:

*od dekorativnih tkanina u različitim dezenima i različite gustine materijala
*od screen platna, pvc platna, blockout platna.


PANEL ZAVESE

Panel zavese Novi Sad

Firange panel sistem

Panel sistem je odlično rešenje za velike staklene površine.

Panel zavese Novi Sad

Firange panel sistem

Panel sistem koji se ugrađuje u plafon je od aluminijuma, tako da je sistem veoma dugovečan.