Firange

Naše usluge

Zavese Novi Sad - Firange

Opremanje poslovnih i javnih objekata je važan segment u našem poslovanju. Posedujemo dugu listu atraktivnih referenci za hotele najvišeg ranga, poslovne zgrade, restorane, kafiće barove, pozorišta, javne objekte… Bilo da se radi o hotelu, kafiću, stambenom, poslovnom ili javnom objektu, naša kompanija nudi svojim klijentima usluge vrhunskog dizajnera, koji će svojim iskustvom i poznavanjem ponude, ponuditi kreativna i stručna rešenja u skladu sa potrebama investitora i samog objekta koji se oprema. U našem kreativnom timu se pored dizajnera, nalazi i tim montera sa dugogodišnjim iskustvom, kao i kompletan tim iskusnih šnajderki, koji će svojom stručnošću sprovesti vaše ideje od početka do kraja.Sa svojim bogatim iskustvom poslujemo po sistemu "ključ u ruke". S obzirom da smo direktni uvoznici našeg asortimana u vrlo kratkom vremenskom periodu možete opremiti vaš životni ili poslovni prostor, koristeći naše usluge:

* Izlazak na teren
* Izrada projekta i idejnog rešenja
* Šivenje zavesa i draperija, prekrivača, jastuka
* Montaža garnišni
* Lepljenje tapeta
* Ugradnja alu komarnika
* Ugradnja venecijanera
* Tapaciranje nameštaja
* Održavanje zavesa


USLUGE ŠIVENJA


Sa zadovoljstvom pružamo uslugu šivenja kao deo naše ponude tekstilnih proizvoda. Naša stručna ekipa za mašinama je vešta u stvaranju raznih komada od tekstila, prilagođenih vašim potrebama i zahtevima.

Naša usluga šivenja obuhvata širok spektar mogućnosti, uključujući izradu zavesa, jastučića, stolnjaka, nadstrešnica, jastuka za sedenje, prekrivača, i mnoge druge tekstilne predmete prema vašem izboru i dizajnu. Koristimo kvalitetne tkanine i materijale za šivenje kako bismo osigurali da su naši proizvodi izdržljivi, funkcionalni i estetski privlačni. Naši šivači pažljivo rade na detaljima, postižući visok nivo zanatske izrade kako bi vaši komadi izgledali savršeno. Naša usluga šivenja je idealna za one koji traže jedinstvene tekstilne komade za dom ili poslovni prostor.

Bez obzira na to da li želite dodatni dekorativni detalj, poput personalizovanih zavesa ili jastuka, ili da prilagodite dimenzije određenog komada kako bi se savršeno uklopio u prostor, naša usluga šivenja može ispuniti vaše želje.

Naša posvećenost kvalitetu i pažljivo izrađenim proizvodima garantuje da ćete biti zadovoljni sa našom uslugom šivenja. Veselimo se tome da vam pomognemo u stvaranju predivnih i prilagođenih tekstilnih komada koji će upotpuniti vaš enterijer.


MERENJE PROSTORA I MONTAŽA


Pružamo usluge merenja prostora i montaže zavesa i garnišni:

1. Merenje prostora: naši stručnjaci mogu doći na vašu lokaciju i izvršiti precizna merenja prostora. Ovo je ključno da bismo osigurali da zavese i garnišne savršeno odgovaraju.

2. Savetovanje o odabiru zavesa i garnišni: naš tim može vam pružiti savet i preporuke o širokom izboru zavesa i garnišni koji odgovaraju vašem prostoru i stilu.

3. Montaža zavesa i garnišni: nakon što odaberete svoje zavese i garnišne, naši stručnjaci će se pobrinuti za profesionalnu montažu. Oni će koristiti odgovarajući alat i tehnike kako bi osigurali stabilnu i sigurnu montažu.

4. Post-montažna podrška: nakon završene montaže, stojimo vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja ili dodatnu podršku.

Firange Novi Sad

Uređenje enterijera

Kada se zavese rade po merama klijenata, cilj je da krajnji rezultat bude idealan odnos maksimalne funkcionalnosti i ukusa. Naš kreativni tim će vam uvek biti na raspolaganju da sasluša vaše potrebe, ukus i prioritete i na osnovu toga vam ponudi idealno rešenje. U našoj ponudi imamo i veliki izbor propratne opreme za zavese (garnišne, sistemi, aksesoari).

Firange Novi Sad

Opremanje poslovnih prostora

Kreirati poslovne prostore i napraviti profesionalnu atmosferu koja povećava efikasnost i uticaj na stvaranje pozitivnog imidža - to je naš cilj. U ovom procesu koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih proizvođača.

Firange Novi Sad

Opremanje ugostiteljskih objekata

Opremanje ugostiteljskih objekata je vrlo složen i dugotrajan proces. Koristimo FR-ONE materijale sa sertifikatom o negorivosti, postojanosti, BLACKOUT materijale koji potpuno zamračuju prostor, ROLO i PANEL sisteme za sve vrste enterijera, kancelarije, sale za sastanke.

Firange Novi Sad

Opremanje hotela

Opremanje javnih prostora zahteva posebnu pažnju jer je potrebno zadovoljiti sve kriterijume i standarde u tom segmentu. Pored redovne ponude tapetama, zavesama, garnišnama, mebl štofom i draperijama, nudimo i široku paletu specifičnih materijala namenjenih restoranima, hotelima i javnim objektima.